Ελ Αραμπι Αρσεναλ : Την περασμένη χρονιά σκόραρε με την άρσεναλ στο «emirates».

Ελ Αραμπι Αρσεναλ : Την περασμένη χρονιά σκόραρε με την άρσεναλ στο «emirates».. Η πρόκριση είχε χαθεί από το πρώτο ματς, αλλά ο ολυμπιακός της ευρώπης για άλλη μια φορά φώναξε «παρών». Είχε ξετινάξει τα δίχτυα της άρσεναλ, στο τελευταίο λεπτό, στέλνοντας τον ολυμπιακό στους «16» του europa league, πέρσι. Οπως φάνηκε και στο πρώτο ημίχρονο η άμυνα της αρσεναλ έκανε εύκολα το λάθος και στο 58′ ο ελ αραμπί δεν το… συγχώρεσε. Το θυμήθηκε και η uefa και έκανε ξεχωριστό ποστάρισμα, ζητώντας από τον κόσμο να γράψει πώς αντέδρασε. Κρατάω ένα γκολ και για την αρσεναλ (video) αισιόδοξος εμφανίστηκε για τα ματς των «16» με την άρσεναλ ο ελ αραμπί, ο οποίος σχολιάζοντας την κλήρωση με τους άγγλους τόνισε ότι.

Η πρόκριση είχε χαθεί από το πρώτο ματς, αλλά ο ολυμπιακός της ευρώπης για άλλη μια φορά φώναξε «παρών». Το γκολ του γκάμπριελ στο 80'. Ο ολυμπιακός πήρε προβάδισμα στο ματς με την άρσεναλ με γκολ του ελ αραμπί στο 51' της αναμέτρησης. Το φαινόμενο που λέγεται ελ αραμπί. Η μοίρα μας έφερε τον ίδιο αντίπαλο με πέρσι.

El Arampi H Arsenal Den Einai Idia Omada Me Persi Alla Oyte Kai Emeis Eimaste Sports Room
El Arampi H Arsenal Den Einai Idia Omada Me Persi Alla Oyte Kai Emeis Eimaste Sports Room from sportsroom.gr
Ο ελ αραμπί έχασε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ Αγαπημένο μου γκολ αυτό με την άρσεναλ 6:42 μμ, πέμπτη 02 απρ 2020 6:42 μμ, πέμπτη 02 απρ 2020 αθλητισμός Σε ερώτηση για το αν κρατάει γκολ για την άρσεναλ είπε: Ο ελ αραμπι δεν «συγχωρεσε» το (νεο) λαθοσ και ισοφαρισε. Τα λόγια του γιουσέφ ελ αραμπί στο κανάλι του ολυμπιακού για την κλήρωση με τους λονδρέζους στο europa league. Την περασμένη χρονιά σκόραρε με την άρσεναλ στο «emirates». Το φαινόμενο που λέγεται ελ αραμπί. Και το ίδιο φιλοδοξεί να κάνει.

Ο μαροκινός φορ έκλεψε την μπάλα από τον θεμπάγιος και με ένα μαγικό σουτ εκτός.

Ο ολυμπιακός ισοφάρισε την άρσεναλ στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους με ένα καταπληκτικό γκολ του γιουσέφ ελ αραμπί. Αντίδραση μέσου γαύρου χθες το βράδυ. Ένα χρόνο μετά την τεράστια πρόκριση του ολυμπιακού στο έμιρεϊτς με την γκολάρα του ελ αραμπί, οι ερυθρόλευκοι θα βρουν στον δρόμο τους ξανά την άρσεναλ, αυτή τη φορά στους «16» του europa league. Ο ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερος από την αρσεναλ. Και τί γκολ έβαλε ο γιουσέφ ελ αραμπί! Η πρόκριση είχε χαθεί από το πρώτο ματς, αλλά ο ολυμπιακός της ευρώπης για άλλη μια φορά φώναξε «παρών». Αγαπημένο μου γκολ αυτό με την άρσεναλ 6:42 μμ, πέμπτη 02 απρ 2020 6:42 μμ, πέμπτη 02 απρ 2020 αθλητισμός Aυστηρή κόκκινη στο 82' ο μπα. Ο ολυμπιακός πήρε προβάδισμα στο ματς με την άρσεναλ με γκολ του ελ αραμπί στο 51' της αναμέτρησης. Στους 32 του europa league παιζει με την αρσεναλ χανει με. Σε ερώτηση για το αν κρατάει γκολ για την άρσεναλ είπε: Ελπίζω να καταφέρουμε ότι και πέρσι». Ο μαροκινός φορ έκλεψε την μπάλα από τον θεμπάγιος και με ένα μαγικό σουτ εκτός.

Η μοίρα μας έφερε τον ίδιο αντίπαλο με πέρσι. Ελπίζω να καταφέρουμε ότι και πέρσι». Ο ολυμπιακός πήρε προβάδισμα στο ματς με την άρσεναλ με γκολ του ελ αραμπί στο 51' της αναμέτρησης. Και τί γκολ έβαλε ο γιουσέφ ελ αραμπί! Τα λόγια του γιουσέφ ελ αραμπί στο κανάλι του ολυμπιακού για την κλήρωση με τους λονδρέζους στο europa league.

El Arampi Molis O Tetartos Paikths Poy Skorarei Se Tria Seri Kontra Sthn Arsenal Sportime Gr
El Arampi Molis O Tetartos Paikths Poy Skorarei Se Tria Seri Kontra Sthn Arsenal Sportime Gr from www.sportime.gr
Στις επιτυχίες του γιουσέφ ελ αραμπί σε αυτή τη διετία που βρίσκεται στον ολυμπιακό στάθηκε ο κώστας νικολακόπουλος και τόνισε. Η πρόκριση είχε χαθεί από το πρώτο ματς, αλλά ο ολυμπιακός της ευρώπης για άλλη μια φορά φώναξε «παρών». Οπως φάνηκε και στο πρώτο ημίχρονο η άμυνα της αρσεναλ έκανε εύκολα το λάθος και στο 58′ ο ελ αραμπί δεν το… συγχώρεσε. Ένα χρόνο μετά την τεράστια πρόκριση του ολυμπιακού στο έμιρεϊτς με την γκολάρα του ελ αραμπί, οι ερυθρόλευκοι θα βρουν στον δρόμο τους ξανά την άρσεναλ, αυτή τη φορά στους «16» του europa league. Αγαπημένο μου γκολ αυτό με την άρσεναλ 6:42 μμ, πέμπτη 02 απρ 2020 6:42 μμ, πέμπτη 02 απρ 2020 αθλητισμός Αντίδραση μέσου γαύρου χθες το βράδυ. Το φαινόμενο που λέγεται ελ αραμπί. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators.

Αγαπημένο μου γκολ αυτό με την άρσεναλ 6:42 μμ, πέμπτη 02 απρ 2020 6:42 μμ, πέμπτη 02 απρ 2020 αθλητισμός

Στους 32 του europa league παιζει με την αρσεναλ χανει με. Την περασμένη χρονιά σκόραρε με την άρσεναλ στο «emirates». Η πρόκριση είχε χαθεί από το πρώτο ματς, αλλά ο ολυμπιακός της ευρώπης για άλλη μια φορά φώναξε «παρών». Κρατάω ένα γκολ και για την αρσεναλ (video) αισιόδοξος εμφανίστηκε για τα ματς των «16» με την άρσεναλ ο ελ αραμπί, ο οποίος σχολιάζοντας την κλήρωση με τους άγγλους τόνισε ότι. Αγαπημένο μου γκολ αυτό με την άρσεναλ 6:42 μμ, πέμπτη 02 απρ 2020 6:42 μμ, πέμπτη 02 απρ 2020 αθλητισμός Το γκολ του γκάμπριελ στο 80'. Στις 11 δεκεμβρίου 2019, ο ελ αραμπί σημείωσε το μοναδικό γκολ, με πέναλτι, εναντίον του ερυθρού αστέρα στον τελευταίο αγώνα του ομίλου β του τσάμπιονς λιγκ, με τον ολυμπιακό να εξασφαλίζει μία θέση στο γιουρόπα λιγκ εις βάρος της σερβικής ομάδας. Ο ολυμπιακός ισοφάρισε την άρσεναλ στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους με ένα καταπληκτικό γκολ του γιουσέφ ελ αραμπί. Aυστηρή κόκκινη στο 82' ο μπα. Ο μαροκινός φορ έκλεψε την μπάλα από τον θεμπάγιος και με ένα μαγικό σουτ εκτός. Και τί γκολ έβαλε ο γιουσέφ ελ αραμπί! Ο ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερος από την αρσεναλ. Τα λόγια του γιουσέφ ελ αραμπί στο κανάλι του ολυμπιακού για την κλήρωση με τους λονδρέζους στο europa league.

Ο ελ αραμπι δεν «συγχωρεσε» το (νεο) λαθοσ και ισοφαρισε οπως φάνηκε και στο πρώτο ημίχρονο η άμυνα της αρσεναλ έκανε εύκολα το λάθος και στο 58' ο ελ αραμπί δεν το. Πέρυσι έγινε στους 32 και φέτος στους 16, με την κληρωτίδα να βγάλει και πάλι αντιμέτωπες τις δύο ομάδες. Και το ίδιο φιλοδοξεί να κάνει. Ένα χρόνο μετά την τεράστια πρόκριση του ολυμπιακού στο έμιρεϊτς με την γκολάρα του ελ αραμπί, οι ερυθρόλευκοι θα βρουν στον δρόμο τους ξανά την άρσεναλ, αυτή τη φορά στους «16» του europa league. Τα λόγια του γιουσέφ ελ αραμπί στο κανάλι του ολυμπιακού για την κλήρωση με τους λονδρέζους στο europa league.

Olympiakos Deite To Gkol Toy El Arampi Kontra Sthn Arsenal Me To Soundtrack Toy Titanikoy
Olympiakos Deite To Gkol Toy El Arampi Kontra Sthn Arsenal Me To Soundtrack Toy Titanikoy from i1.prth.gr
Όταν ο ελ αραμπί «σκότωσε» τους λονδρέζους (video) ο ολυμπιακός κι η άρσεναλ θα συγκρουστούν και φέτος σε νοκ άουτ φάση του europa league. Είχε ξετινάξει τα δίχτυα της άρσεναλ, στο τελευταίο λεπτό, στέλνοντας τον ολυμπιακό στους «16» του europa league, πέρσι. Αγαπημένο μου γκολ αυτό με την άρσεναλ 6:42 μμ, πέμπτη 02 απρ 2020 6:42 μμ, πέμπτη 02 απρ 2020 αθλητισμός Το γκολ του γκάμπριελ στο 80'. «μάθαμε την κλήρωση στο αεροπλάνο και είμαστε χαρούμενοι. Στους 32 του europa league παιζει με την αρσεναλ χανει με. Το θυμήθηκε και η uefa και έκανε ξεχωριστό ποστάρισμα, ζητώντας από τον κόσμο να γράψει πώς αντέδρασε. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators.

Το γκολ του γκάμπριελ στο 80'.

Στις 11 δεκεμβρίου 2019, ο ελ αραμπί σημείωσε το μοναδικό γκολ, με πέναλτι, εναντίον του ερυθρού αστέρα στον τελευταίο αγώνα του ομίλου β του τσάμπιονς λιγκ, με τον ολυμπιακό να εξασφαλίζει μία θέση στο γιουρόπα λιγκ εις βάρος της σερβικής ομάδας. Η πρόκριση είχε χαθεί από το πρώτο ματς, αλλά ο ολυμπιακός της ευρώπης για άλλη μια φορά φώναξε «παρών». Έφυγε με ψηλά το κεφάλι. Αγαπημένο μου γκολ αυτό με την άρσεναλ 6:42 μμ, πέμπτη 02 απρ 2020 6:42 μμ, πέμπτη 02 απρ 2020 αθλητισμός Ένα χρόνο μετά την τεράστια πρόκριση του ολυμπιακού στο έμιρεϊτς με την γκολάρα του ελ αραμπί, οι ερυθρόλευκοι θα βρουν στον δρόμο τους ξανά την άρσεναλ, αυτή τη φορά στους «16» του europa league. Ο ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερος από την αρσεναλ. Όταν ο ελ αραμπί «σκότωσε» τους λονδρέζους (video) ο ολυμπιακός κι η άρσεναλ θα συγκρουστούν και φέτος σε νοκ άουτ φάση του europa league. Aυστηρή κόκκινη στο 82' ο μπα. Ο ολυμπιακός πήρε προβάδισμα στο ματς με την άρσεναλ με γκολ του ελ αραμπί στο 51' της αναμέτρησης. Αντίδραση μέσου γαύρου χθες το βράδυ. Ο ελ αραμπι δεν «συγχωρεσε» το (νεο) λαθοσ και ισοφαρισε οπως φάνηκε και στο πρώτο ημίχρονο η άμυνα της αρσεναλ έκανε εύκολα το λάθος και στο 58' ο ελ αραμπί δεν το. Τα λόγια του γιουσέφ ελ αραμπί στο κανάλι του ολυμπιακού για την κλήρωση με τους λονδρέζους στο europa league. Στις επιτυχίες του γιουσέφ ελ αραμπί σε αυτή τη διετία που βρίσκεται στον ολυμπιακό στάθηκε ο κώστας νικολακόπουλος και τόνισε.

Ο ελ αραμπί έχασε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ ελ αραμπι. Είχε ξετινάξει τα δίχτυα της άρσεναλ, στο τελευταίο λεπτό, στέλνοντας τον ολυμπιακό στους «16» του europa league, πέρσι.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook